KIES NU EEN SPORTKAMp

Net zoals de visie bij onze verhuur, loopt het "FUN OP MAAT"-principe door tot onze sportkampen. Professionaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Onze begeleider staan hier centraal in het verhaal. Hierdoor kiezen wij om slechts een beperkt aantal sportkampen te geven van hoge kwaliteit, met ervaren begeleiders, vaak met pedagogische achtergrond. 

ThoBe sportkampen volgen verschillende thema's. Eén ding staat echter centraal bij elk sportkamp: een sport-en spel aanbod waarin zoveel mogelijk kinderen met verschillende interesses en karakters zich kunnen amuseren en kind kunnen zijn.

ThoBe Game & Jump

ThoBe Events is gekend om de verhuur van springkastelen en de organisatie van kwaliteitsvolle sport- en spelkampen.​We speelden al een tijdje met het idee om ons vakmanschap op beide gebieden samen te brengen in één concept. Zo ontstond het ThoBe Game & Jump kamp.Naast ravotten en zich uitleven in de spelmogelijkheden en attracties, geniet (en leert) je kind op kamp ook van sociale interacties.

Een hele dag airtrack, springkastelen, trampoline, attracties & spelactiviteiten. Klinkt dit niet super tof?

03-04/11/2022

04-06/01/2023

20-24/02/2023
VOLZET 


SCHRIJF IN 


SCHRIJF IN 

ThoBe Soccer & Game

Vanuit onze passie voor voetbal en in samenwerking met de club waar Thomas & Stef actief zijn, KVK Svelta Melsele, ontstonden onze ThoBe Soccer & Game kampen. Een leuke combinatie tussen voetballen en ravotten!

Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, keepers of spelers : het maak niet uit! Iedereen is welkom. In de voormiddag voorzien wij voetbaltrainingen door gediplomeerde trainers en/of spelers van het eerste elftal van Svelta. In de namiddag ravotten we met sport-en spel! In dit sportkamp wordt ook steeds een daguitstap georganiseerd naar Belgische stadions!

03-07/04/2023

31/07-04/08/2023
SCHRIJF IN SCHRIJF IN 

ThoBe Game & Fun

Fun op maat voor iedereen! Een sport-en spelkamp voor kinderen met een beperking.Bal-en tikspelen, dansen, klimmen, atletiek, en een arsenaal aan springkastelen staan op het programma. 

Deze kampen lopen steeds gelijk met onze ThoBe soccer & game kampen. Samen met deze voetballers gaan wij steeds mee op daguitstap!

31/07-04/08/2023
SCHRIJF IN 

03-07/04/2023
SCHRIJF IN 

ThoBe Special Sportkamp

Het sportkamp bij uitstek....Sportkamp Special te Prosperpolder! Een 5-daagse met een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten : klimmen, zwemmen, springen, grote spelen, ... Tal van leuke avondactiviteiten en een heus ThoBe Festival 

Kortom : Nieuwe herinneringen maken die nooit worden vergeten, gebaseerd op werkelijke activiteiten ver weg van Iphone & Playstation.

14-18/08/2023
SCHRIJF IN 

ThoBe VIP Youth & Adventure

Met een beperkte groep (max 25) trekken we er op uit naar Zee-Brugge van 1 tot en met 3 juli 2023. We overnachten in een knap gerestaureerd schoolgebouw. Waar onze 13-15-jarigen ( 2009° - 2008° - 2007°) niets te kort komen.Op dit kamp zullen de jongeren de nodige vrijheid krijgen, binnen een bepaald pedagogisch verantwoord kader.

Naast geweldig, georganiseerde activiteiten zullen de jongeren ook deels op eigen benen staan. Zo moeten ze hun eigen boodschappen doen en enkele feestmaaltijden op tafel toveren onder begeleiding van ons vast kookteam.

01-03/07/2023
SCHRIJF IN